Som erhvervsdrivende er du sikkert vant til at skulle sende pakker rundt til enten kunder eller samarbejdspartnere. Derfor ved du med garanti også hvor vigtigt det er, at du finder en leverandør du kan stole på. 

For manges vedkommende er det svært at finde ud af hvilket firma de skal bruge, og hvad det i virkeligheden skal koste. Når vi tilføjer at dine kunder sandsynligvis også har en mening, bliver det ikke ligefrem mere enkelt. Ét af de fragtfirmaer der er kendt af langt de fleste, er naturligvis post danmark. Hos dem vil du få en velkendt service og du ved hvad produktet rent faktisk består af. Men hvordan sikrer du dig at du altid har de bedste post danmark priser til dine forsendelser? Det vil vi prøve at hjælpe med her.

Sammenlign post danmark priser online

Hvis du ikke er i humør til at ringe til Post Danmark på daglig basis med prisforespørgsler, kan det være en god idé at bruge nogle forskellige online værktøjer til at klare det for dig. Der findes hjemmesider hvor du med ganske få klik kan få opdaterede priser på forsendelser. Her skal du blot tage stilling til hvor din pakke skal hen, hvordan den skal derhen – og naturligvis hvor stor og tung den er.

Herefter får du en enkel og overskuelig oversigt over de forskellige ydelser og priser, og kan hurtigt sammenligne direkte foran computeren. Meget lettere bliver det ikke. På denne måde sikrer du dig at du altid bestiller din fragt til den rigtige pris, og ved altid præcis hvad det koster at udføre en levering. Typisk vil du også kunne få udvidet din horisont, idet du måske bliver gjort bekendt med leverandører du ikke har stiftet bekendtskab med før. 

Hvorfor skal jeg vælge Post Danmark til min virksomhed?

Når du sender pakker til kunder, er det vigtigt at huske på at fragtmanden i mange tilfælde opleves, som en direkte forlængelse af dig og din virksomhed. Hvis varen er forsinket, er det typisk dig der har en utilfreds kunde i røret. Det samme gør sig gældende hvis postbuddet er ubehøvlet, eller på anden måde opfører sig upassende. Derfor kan det være en god idé at vælge et firma som Post Danmark, der for langt de fleste mennesker er et velkendt syn i indkørslen. 

Det skaber en form for tryghed og professionalisme – som falder direkte tilbage på dit firma, og hele oplevelsen ved at handle hos dig. Derudover kan du som afsender også nyde godt af en række ting. Det er eksempelvis et særdeles velsmurt distributionsnetværk, gode muligheder for at tracke ordrer og se leveringsstatus. Samtidig er det også nemt for dig at få hjælp og vejledning, idet her er tale om et meget erfarent selskab.

Erfaringen er også god at have med i rygsækken hvis du sender internationalt, idet du her kan få hjælp og vejledning omkring toldregler, lokale regler for forsendelser og lignende. Det kan potentielt spare dig for en del tid og penge i det lange løb.