En storskærm er utrolig nyttig, hvis du planlægger en vigtig præsentation, eller hvis du skal vise noget bestemt til et event. Storskærme kan også bruges til reklamer og til meget mere.

Mange virksomheder vælger at købe en storskærm, som dermed kan bruges hver gang, der er behov for den. Men for virksomheder som kun lejlighedsvis har brug for en storskærm, giver det bedre mening at leje én. Det behøver ikke at være dyrt, og ved at leje en storskærm kan du få et topprodukt til rådighed til din præsentation eller begivenhed.

Fordele ved at leje en storskærm

Det er altid rart at have en storskærm til rådighed. Især hvis du planlægger et stort event, hvor du ønsker at vise noget indhold til alle deltagerne, men også hvis du har en vigtig præsentation. Mange store virksomheder og organisationer får på et eller andet tidspunkt brug for en storskærm.

Men det betyder ikke, at det er absolut nødvendigt selv at købe en storskærm. En anden mulighed er nemlig at leje skærmen, hvilket kan give en fin besparelse. Måske har du kun brug for en storskærm af og til, og her er det sikkert nemmest at leje. På den måde slipper du for et stort købsbeløb og du slipper for vedligeholdelsen.

Desuden: Ved at leje en storskærm har du mulighed for at vælge imellem et hav af modeller. Måske behøver du en bestemt type storskærm denne gang, men en anden variant næste gang. Når du vælger at leje skærmen udefra, kan du få en skærm leveret, der passer perfekt til den enkelte begivenhed.

Priser for storskærme

Hvis du selv vil købe en storskærm, varierer priserne meget. Det afhænger blandt andet af størrelse, kvalitet, producent og levering/opsætning. Du kan selv tjekke op hos nogle forhandlere for at finde specifikke priser.

Når du derimod lejer en storskærm, er en almindelig pris 15.000 kroner for storskærme af almindelig størrelse (15-25 kvadratmeter). Det kan selvfølgelig gå lidt og og ned alt efter, hvor du lejer skærmen, men gennemsnitligt kan du forvente, at denne pris er retvisende for storskærme af traditionelle størrelser. Det bliver dyrere, hvis du ønsker en ekstra stor LED storskærm, men det kan også sagtens blive billigere, hvis du i stedet vil leje en lidt mindre skærm. Levering koster tit ekstra og er ikke altid en del af selve lejen. Men det er noget, som du kan spørge udlejeren om ved henvendelse.

Typer af storskærme

De mest almindelige former for storskærme er store LED-modeller, mobile storskærme (også tit kendt som udendørs storskærme) og mindre storskærme. Der findes også alternative modeller, som du kan købe eller leje, fx storskærme med touch, eller projektorer. Du bør vælge skærm ud fra behov. Skærmens størrelse bør ofte vælges med tanke på, hvor mange mennesker der skal se indholdet til din begivenhed eller event. Det er selvfølgelig også vigtigt, hvorvidt storskærmen skal opsættes indendørs eller udendørs.

Ønsker du at leje eller købe en storskærm så kontakt pulsz her