Carglass kom ind på det danske marked i 2001 og har udviklet sig til et af de største selskaber inden for bilreparationer. Carglass specialiserer sig især med at reparere stenslag og med at skifte skadede bilruder.

Få repareret glasskader på bilen

Det er et stort problem, hvis du kører rundt med stenslag eller andre former for skader på bilruden. Forruden er mest udsat, men andre ruder kan også have indflydelse, når det kommer til udsynet og bilens sikkerhed.

Generelt er det bedst at få repareret en glasskade hurtigst muligt. Det er billigt, så længe du er tidligt ude, og på den måde bliver bilen hurtigt klar igen. Hvis du trækker tiden ud, kan det ende med, at skaden bliver værre – det kan potentielt gøre bilen ulovlig at køre i, og det gør også reparationen dyrere. Derfor er det klogest at sende bilen til reparation med det samme, hvis du opdager en glasskade.

Carglass er det mest populære valg blandt danskerne, når en rude skal fikses eller udskiftes. De dækker nemlig hele landet og har glimrende priser. Carglass reparerer alle bilmærker, så der er ingen begrænsinger, hvis du sender din bil ind til et af deres værksteder.

Tilbyder både reparation og udskiftning af ruder

Alt efter skadens omfang vil Carglass se nærmere på, hvordan situationen bedst kan håndteres.

I nogle tilfælde – som for eksempel med små stenslag – vil det være tilstrækkeligt at reparere den eksisterende rude. Det er også billigst for dig.

Men hvis der er en større skade, som for eksempel hvis ruden er helt smadret, eller hvis der er stenslag for tæt på kanten, så skal ruden udskiftes med en ny. Det koster mere at få en fuld udskiftning, men det er bedre for sikkerheden, og det sikrer, at din bil lever op til lovkravene for at kunne køre på de danske veje.

Carglass hjælper med forskringspapirerne

Du sparer en masse besvær ved at benytte dig af Carglass. De tager sig først og fremmest af selve reparationen, hvilket er rart, men de hjælper også med andre praktiske ting.

Carglass arbejder nemlig sammen med de danske forsikringsselskaber. Du behøver altså ikke at udfylde en anmeldelse på bilskaden, hvis du sender bilen til reparation hos Carglass. Den klarer de. Carglass afregner direkte med forsikringsselskabet, og det gør det nemt for dig. Det er sjældent, at en forsikring dækker alle omkostningerne, når forruden skal udskiftes eller repareres, men de dækker som regel en god portion af det.

Når du benytter dig af Carglass, skal du altså ikke selv kontakte dit forsikringsselskab. Carglass giver dig simpelthen bare en regning og en rapport, når bilen er fikset.

Værksteder i hele Danmark

Carglass har værksteder i alle landsdele i Danmark. Der er gode chancer for, at du har én i nærheden.

Hvis du opdager en skade på en af bilens ruder, er det smart at udbedre skaden hurtigst muligt. Det hjælper Carglass med, så hvis du ønsker en hurtig og overskuelig reparation, giver det mening at tjekke op på det nærmeste værksted.